Datanätverket Brain Data Market har inlett ett samarbete med Etraveli Smart Media för att gemensamt höja kvaliteten på den svenska annonsmarknaden.

Datanätverket Brain Data Market, en svensk konkurrent till Google och Facebook, tar nu hjälp av Etraveli Smart Media för att leverera bättre data till sina kunder. Baserat på information från reseköp på Flygresor.se, Travelstart, Gotogate och andra Etravelisajter, kommer Brain framöver kunna erbjuda annonsering till exempelvis personer som ska ut och resa och saknar hotell, eller personer som bokat en weekend till solen.

Genom Brain Data Market kommer annonsköpare att få tillgång till svenska resenärer i alla resans faser”, menar Sofi Cederlöf, Strategic Partnership Manager på Etraveli Smart Media.

”Vi på Etraveli Smart Media har letat efter en partner som förstår att det är träffsäkerhet i målgrupper som gäller, vår data är baserad på riktiga resenärer, vilket skiljer sig helt från bl.a. den paneldata som idag finns på marknaden. Någon som värdesätter den exakta och högrelevanta data som finns i vårt nätverk. I Brain Data Market har vi äntligen hittat det.

I takt med att globala jättar som Facebook och Google erbjuder målgruppsannonsering ökar efterfrågan på att rikta all typ av annonsering. Facebook och Google har lyckats förflytta och förändra möjligheterna för annonsörer att kommunicera med potentiella kunder.

”För att vara ett komplement till dessa aktörer tror vi på samarbeten för att stärka displayannonsering samt rik verklig data för att rikta annonser till rätt personer i rätt lägen”, säger Hanna Konyi, VD Brain Data Market.

Hon fortsätter:

”Med ett lokalt perspektiv tvingas vi inte gissa eller automatisera målgrupper när vi har starka partners som Etraveli Smart Media med samma ambition. Detta samarbete är ett kliv framåt som leverantör av den bästa datan mot kunder i köpläge”.

För mer information kontakta:

Sofi Cederlöf
Strategic Partnership Manager, Etraveli Smart Media
[email protected]
+46 76 04 63 699

Hanna Konyi
VD Brain Data Market, Mktmedia AB
[email protected]
+46 70 52 44 688

Etraveli Smart Media:

Etraveli Smart Media är en komplett lösning för digital marknadsföring som når merparten av Nordens resenärer. Verksamheten har idag ett flertal större annonskunder som Swedavia, Visit Britain, Visa, SAS och Norwegian. Etraveli Smart Media ingår i Etraveli som är Nordens ledande och en av Europas största e-handelsbolag inom resor online. Företaget är verksamt i 46 länder med varumärken som Supersaver/Supersavertravel, Gotogate, Travelstart och Flygresor.se. Läs mer på www.etravelismartmedia.com/

Brain Data Market:

Brain Data Market är ett samarbete mellan Mktmedia AB och InsightOne och handlar om att matcha kampanjidéer med den bästa datan tillgänglig. Datanätverket Brain Data Market erbjuder styrning av digitala annonser till målgrupper som baseras på offentliga register och identifierade digitala användare. Mktmedia AB är svensk morgonpress tidigare utvecklingsbolag och har utvecklat ett antal digitala annonsprodukter för den svenska annonsmarknaden. www.braindatamarket.com