Visst är det svårt att hitta bra kanaler som enbart riktar sig till företagare? Alla som driver och äger ett småföretag har också ett liv utanför sitt arbete och surfar då och då på nyhets- och nöjessajter. Genom att identifiera vilka läsare som också driver ett företag har vi skapat möjligheten att rikta budskap enbart till personer som driver och äger mindre företag.

Personer i målgruppen innehar F-skatt och gör merparten av sina inköp till sitt företag. Av Sveriges över 1,2 miljoner företag är över 99% att betraktas småföretag (under 50 anställda).

Vänd dig till den återförsäljare av digital annonsering eller direkt till Adform eller Bidtheatre för att köpa målgruppen. Kontakta oss gärna för att veta mer om målgruppen och vad som är bra att tänka på när den används.

Hör Martin berätta mer om målgruppen och hur den är byggd:

Skärmavbild 2017-02-23 kl. 09.19.29